Pasiune şi respect


Cupa Art Baits – editia a II-a Sacosu Turcesc

De curând s-a încheiat a doua ediție a cupei Art Baits, desfășurată pe incredibilul lac Sacoșu Turcesc, o pistă echilibrată care oferă tuturor pescarilor de crap condiții deosebite, atât din punct de vedere al infrastructurii cât și din punct de vedere al capturilor și a cantității de pește existente în lac. În 96 e ore de concurs, 23 de echipe au reușit să pună pe cântar 17245, 9 kg de crap, un număr total de 2346 pești cu o medie de 7,35 kg.

Citeşte mai mult »


Harsany – Lac ( loc ) pentru recorduri ! - 7 Iulie 2015

In perioada 17 – 21 iunie 2015 o echipa Art Crap formata din Dorin Farcas, Danut Perta si Dan Cristian Coarda a luat parte la a doua editie a Concursului ”Tati Dovit Carp Team Bojlis Kupa” organizata pe celebrul lac Harsany. Despre lacul Harsany am mai scris, atat eu cat si multi dintre pescarii care au avut norocul sa isi aseze tabara pe malurile sale.Fiind la prima participare internationala in formula Art Crap Team, aveam emotii mari. In total, la acest concurs au luat parte 13 echipe, bune si foarte bune.
Citeşte mai mult »

Art Crap câştigă Cupa Finder 2015 – Coaş-22 Octombrie 2015

Recent, pe Lacul Coas sa desfasurat a III-a editie a Cupei Finder, avand la start 10 echipe formate din 2 doi pescari cu drepturi depline avand posibilitatea sa pescuiasca cu 3 bete. Regulamentul a mai permis echipelor sa nadeasca si sa pescuiasca cu orice fel de nada, exclusa fiind cea de origine animala ( viermi, rame, larve, etc ). Standurile au avut o lungime de 10, delimitate cu banda, iar distanta dintre ele a fost tot de 10 m. Echipa Art Crap a fost compusa din Rusu Daniel ( acest Zuta al catapultei ) si Istvan Szegedi, ei resusind in cele 48 de ore de concurs sa puna pe salteaua de primire 185 de kg de peste. Este pana in momentul de fata cea mai mare cantitate de peste prinsa intr-un concurs de vreo echipa participanta pe lacul Coas.
Citeşte mai mult »

Crapi în “patru anotimpuri” - 10 Noiembrie 2015

De obicei, finalurile de an aduc bilanturi, eu nu doresc asta acum, as aduce cateva multumiri si lamuriri necesare cred eu. Asociatia Club Sportiv Art Crap Maramures este constituita conform legilor in vigoare, inregistrata la Tribunal, are toate avizele necesare pentru functionare inscusiv CIF ( cod de identitate fiscala) si CIS ( cod de identitate sportiva). Apoi, are membrii, asa cum e si firesc. Au venit langa noi pescari de crap atat din Baia Mare cat si din Zalau, Carei, Cluj Napoca. Le multumesc.
Citeşte mai mult »

ArtCrap-ArtBaits

Asociaţia Club Sportiv Art Crap Maramureş a luat fiinţă din dorinţa de a avea o structură sportivă legal constituită şi pentru a putea oferi o alternativă pescarilor de crap de a se afilia şi a forma un grup puternic în peisajul crapist din Romania. Astfel vom participa împreună la compeţiile organizate la nivel de cluburi atât în ţară cât şi în străinătate, vom schimba idei şi strategii şi suntem convinşi că împreuna luăm cele mai bune decizii. Vom milita pentru practicarea pescuitului sportiv în regim “prinde şi eliberează” atât în competiţii cât şi în partidele de plăcere, organizăm sesiuni de pescuit dedicate exclusiv membrilor clubului şi vom încerca pe cât posibil sa fim un exemplu pentru ceilalţi pescari. Suntem fair play cu toate cluburile de pescuit legal constituite, vom încerca sa realizam acorduri de colaborare cu alte structuri organizatorice pentru că noi credem că împreună suntem mai puternici.

Citeşte mai mult »


Copyright ©  2016 @ArtCrapMM by mihaimarcel