Pasiune şi respect

Clubul Sportiv ArtCrap MM

Asociaţia Club Sportiv Art Crap Maramureş a luat fiinţă din dorinţa de a avea o structură sportivă legal constituită şi pentru a puteaoferi o alternativă pescarilor de crap de a se afilia şi a forma un grup puternic în peisajul crapist din Romania. Astfel vom participa împreună la compeţiile organizate la nivel de cluburi atât în ţară cât şi în străinătate, vom schimba idei şi strategii şi suntem convinşi că împreuna luăm cele mai bune decizii. Vom milita pentru practicarea pescuitului sportiv în regim “prinde şi eliberează” atât în competiţii cât şi în partidele de plăcere, organizăm sesiuni de pescuit dedicate exclusiv membrilor clubului şi vom încerca pe cât posibil sa fim un exemplu pentru ceilalţi pescari. Suntem fair play cu toate cluburile de pescuit legal constituite, vom încerca sa realizam acorduri de colaborare cu alte structuri organizatorice pentru că noi credem că împreună suntem mai puternici.
Asociatia Club Sportiv Art Crap Maramureş va sprijini întotdeauna orice concurs specific sau manifestare ecologistă prin mediatizarea pe pagina de internet a clubului şi prin participarea propriu zisă sau prin mijloacele materiale de care dispunem.
Suntem deschişi tuturor pescarilor care doresc să adere la clubul nostru, atunci când interesele noastre sunt comune şi sunt respectate întocmai principiile sportivităţii şi a unei conduite exemplare pe malurile apelor. Dacă eşti pescar de crap, iubeşti natura, ai o conduită sportivă şi morală normală, pescuieşti întotdeauna în sistem Prinde şi Eliberează, ai echipamentul necesar şi îţi doreşti, poti deveni membru al clubului nostru. Asociaţia Club Sportiv Art Crap Maramureş are prin hotărârea Comitetului Director cinci feluri de membrii, după cum urmează:
1. Membrii fondatori– Sunt acei membrii care au pus bazele Asociaţiei Club Sportiv Art Crap Maramureş.
2. Membrii de onoare– Pot fi acele persoane care prin activitatea lor aduc anumite servicii clubului sau realizează performanţe notabile şi comitetul director propune acordarea acestui titlu.
3. Membrii juniori- Tinerii până în 22 de ani, pescari de crap, care doresc să facă parte din Art Crap Maramureş sunt bineveniti, acceptati fara sa plateasca nicio taxa de înscriere. Vor beneficia de tot sprijinul pe care clubul prin membrii săi îl pot oferi.
4. Membrii simpatizanţi – Pot fi acei membrii care vor să se alăture clubului nostru dar nu doresc să participe la competiţii. Vor plăti o taxă reglementată la şedinţa anuală şi vor beneficia de toate condiţiile oferite de club, vor participa în limita disponibilităţii la partide de pescuit comune cu toti membrii şi, facând parte integranta din club, au drept de participare la şedinţe şi la luarea tuturor deciziilor. Taxa pentru anul 2018 este de 50 ron pentru o lună. În plus, la cerere, beneficiaza de însemnele clubului şi îşi pot comanda echipament sportiv ( tricouri, treninguri etc ) şi nadă ArtBaits la preţuri atractive.
5. Membrii pescari de competiţie- sunt acei membrii care pe lângă tot ceea ce face un membru simpatizant, reprezintă clubul în competiţii locale, naţionale şi internaţionale. Acestia sunt obligaţi să îşi achiziţioneze echipament Art Crap, să fie disciplinaţi, să se consulte cu ceilalti membrii în luarea deciziilor referitor la fiecare concurs în parte, să fie fair play, să îşi respecte adversarii, să pescuiască cu ce nada doresc atât timp cât fac rezultate. Taxa pentru anul 2016 este 50 ron plus obligatoriu un set de echipament ( tricou şi şort ) în valoare de 60lei.


Copyright ©  2016 @ArtCrapMM by mihaimarcel